„A Domain Regisztráció Kft. csapata az első pillanatban nagyon jó benyomást keltett bennem kedvességével rugalmasságával és segítőkészségével. Közel 20 domaint kezelnek cégünknek és gyakorlatilag a lehetetlent is megoldották már, ennek köszönhetem a magyarpiac.hu domaint.
A minőséget és megbízhatóságot képviselik, ezért mi letettük a voksot a mellettük!
További sikeres munkát kívánunk!

Széles Zoltán
Papirosz Kft.”


„Online marketinggel és webdesignnal foglalkozom, ezért különösen fontos, hogy az általam készített honlapok technikailag is naprakészek legyenek. Gyorsaságuk, megbízhatóságuk és kimagaslóan ügyfélbarát hozzáállásuk miatt minden kliensemnek a Domain Regisztráció Kft.-t ajánlom, legyen szó domain és/vagy tárhely vásárlásról. 

Üdvözlettel,

Virág Nikolett”


"2009 elejéig egy másik, konkurens cég végezte részünkre a domainek kezelését. Az átfutási idejük, illetve az ügyfelekkel való bánásmódjuk rengeteg bosszúságot és többletmunkát okozott számunkra, valamint a saját ügyfeleink felé sem tudtunk megbízható ügyintézéssel fordulni.
A neten keresgélve számos domain regisztrátort vettünk górcső alá és végül a Domain Regisztráció Kft. mellett tettük le a voksunkat. Az eltelt másfél év igazolta döntésünket. Az ügymenet felgyorsult, a kommunikáció kellemes hangvételűre változott, ezáltal ügyfeleink részére is magasabb színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani."
Dragston Kft.

Több száz ügyfelünket képviselve, kiknek weboldalát készítjük és üzemeltetjük, igazán magasra tettük a lécet tárhelyszolgáltatónk kiválasztásánál. Az elmúlt évek tapasztalatai megerősítettek minket döntésünkben. A Domain Regisztráció Kft mind technikai, mind ügyfélkezelési szinten a piacvezetők közé tartozik. Piacképes áraik, folyamatos technikai fejlesztéseik, és a magasan képzett, és maximálisan segítőkész folyamatos support miatt mindenkinek őket ajánljuk, akik komoly, megbízható professzionális partnert keresnek.

Ananké Web Kft

Ha valami bonyolult, az az időt viszi el, ha valami drága az pedig a pénzt. A Domain Regisztráció Kft felhasználóbarát admin felülete és alacsony árai mind a kettőn spórolnak. És nekem ez a fontos.

V. Krisztina

Kevés olyan szolgáltatót találtunk, ahol egyetlen tárhelyen kezelhetjük korlátlan számú domainünket és weboldalainkat egyformán magas technikai kiszolgálás mellett. A Domain Regisztráció Kft ilyen, így nálunk hostolt weboldalaink, e-mail címeink és domain neveink kezelése nem csak hihetetlenül egyszerű, de költséghatékony is.

N. Ernő

 
Cím:1195 Budapest, Hofherr A. u. 11/a.
Tel:
06-70-953-8890 / Fax: 06-1-357-6219
E-mail: info@domainregisztraciokft.hu, support@domainregisztraciokft.hu

A Domain Regisztráció Kft. jogosult a weboldalon szereplő szolgáltatások teljesítésére alvállalkozót megbízni.